Wie is DW?

Dick William (DW) Harinck, kampeerder uit religie en professie. Buiten zijn, grassprieten voelen tussen je tenen, fikkie stoken: ik kreeg ’t met de paplepel ingegoten. In 1997 maakte ik een beroep van mijn hobby, als eindredacteur – en later hoofdredacteur – van de Kampeer & Caravan Kampioen (ANWB). Na 15 jaar bij de ‘de bond’ startte ik ’t gratis kampeermagazine ‘Ontdek’ en inmiddels heb ik een eigen media/communicatie bedrijfje in – hoe kan het ook anders – de kampeer- & campingbranche.
Ik kampeer met zo’n beetje alles wat (vooral) los en (in mindere mate) vast zit. De camper als het om mooie tochten gaat. Maar ik heb ook een lief klein retro-caravannetje: een Eriba Puck uit de jaren zeventig. En daarnaast kampeer ik ook graag in piepkleine tentjes, bijvoorbeeld als ik met de motor op pad ga.
Favoriete bestemmingen? Van de Noordkaap tot de Dolomieten, van Beieren tot de Costa Brava en van Normandië tot Rügen, you name it. Maar Italië is toch wel mijn favoriete vakantieland – ik spreek de taal ook een beetje…
Scroll omlaag en lees meer over Campingbaas.
Direct contact opnemen kan natuurlijk ook.