Voor bedrijven

Buiten zijn. Genieten van de natuur. Vrijheid. Kamperen is het leukste dat er is! Als contentspecialist wil ik mensen inspireren om te gaan kamperen. Met mijn bedrijf ondersteun ik bedrijven en organisaties bij het uitdragen van de passie voor kamperen.

Campingbaas
DeeWeeMedia

Met mijn bedrijf Campingbaas/DeeWeeMedia ontwikkel ik missies, visies en strategieën, vertaal die in communicatiedoelstellingen en redactionele concepten. Andere producten zijn brainstorms, strategiesessies, communicatieplannen, inspiratie- en motivatiesessies, webteksten en persberichten. Maar je kunt me ook inhuren om te sparren, voor presentaties en journalistieke producties in tekst en beeld (foto- en videoshoots).

Portfolio

Inspiratie en storytelling, daar ben ik van. Zodat je meteen zin krijgt in kamperen. Als (reis-) journalist schrijf ik artikelen, interviews en reportages. Die vind je zowel in print als online, bijvoorbeeld in de KCK, in de Telegraaf-bijlage ‘Vrij’, in CampersCaravans-magazine en ACSI Freelife. Andere opdrachtgevers zijn – of waren –  onder meer: branchevereniging KCI (www.camp-to-go.nl), de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, Nederlandse Kampeerauto Club NKC (de grootste camperclub van Europa), Teun kampeerartikelen, camping La Clusure, camping De Kleine Wolf, noem maar op.
Scroll omlaag en lees meer over Campingbaas.
Direct contact opnemen kan natuurlijk ook.