Kleine campings, boerencampings, familiecampings, vakantieparken, charmecampings… Eigenlijk kun je campings maar moeilijk in een hokje stoppen, maar als je ’t probeert, kom je op bovenstaand lijstje uit. Ik kan niet meteen zeggen voor welk type camping ik val: dat hangt een beetje van de plannen af. Ik weet wel welke campings mijn favorieten zijn. Camping Vidor in de Dolomieten, camping Les Charmilles in de Ardeche, Camping De Kleine Wolf, Starnbosch, De Papillon in Nederland. En zo weet ik er nog wel twintig. En het leuke van kamperen is… het lijstje leuke campings wordt steeds groter!
Camping De Kleine Wolf is een prachtige 5 sterrencamping in het Vechtdal in Ommen. Je bent hier aan het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie voor jezelf en je kinderen.
Camping Les Charmilles
Camping Charmilles is een sfeervolle en verzorgde familiecamping in hartje Ardèche met schitterend uitzicht en Nederlandse leiding. Geschikt voor jonge gezinnen en actieve ouderen.
Campingbaas - Camping De Papillon
Bij de Papillon is het heerlijk vakantie vieren in je tent, caravan, camper of in één van de fraaie bungalows. De Papillon biedt alles voor een prettige vakantie in Twente.
Camping Vidor
Camping Vidor in Val di Fassa is een klein maar fijn en gemoedelijk vakantieverblijf in de Dolomieten. Dankzij de gunstige ligging ver weg van het verkeer en op 1 kilometer van de dorpskern is dit een ideale ontspanningsoase voor de gehele familie.